Entreprenadborrning

Vi tar oss fram där andra borrare inte kan!

Bred erfarenhet kring entreprenadborrning

När det kommer till entreprenadborrning är vi det självklara valet för att ta itu med era borrutmaningar. Vårt team står redo att hantera allt från horisontell borrning till borrning i svåråtkomlig terräng. Vår breda erfarenhet och djupa kunskap om entreprenadborrning gör oss till ett pålitligt alternativ för ditt projekt.

Vi är utrustade med en serie av specialtillverkade borrningsmaskiner som är utformade för att hantera alla typer av borrjobb. Oavsett om det är i tuff terräng eller på hårt underlag, kan våra maskiner effektivt hantera utmaningen. Dessutom är vårt team av tekniker utbildade och erfarna i att använda dessa avancerade verktyg, så du kan lita på att vi utför jobbet med precision och professionalism.

Vi är här för att stödja er i varje steg av borrningsprocessen, och vi ser fram emot att erbjuda er vår expertis. Entreprenadborrning kan vara komplicerat, men med oss vid din sida, kan du vara säker på att vi kommer att navigera genom utmaningarna med lätthet och effektivitet.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med entreprenadborrning. Vi ser fram emot att diskutera ditt projekt och visa hur vår erfarenhet och kapacitet kan göra en betydande skillnad. Låt oss ta hand om dina borrningsbehov så att du kan fokusera på andra viktiga aspekter av ditt projekt.

  • Över 30 års erfarenhet
  • Vi tar uppdrag i hela norra Sverige
  • Medlem i branschorganisationen BorrFöretagen
  • 7 erfarna heltidsarbetare
  • Följer NORMBRUNN –16

Redo att kontakta oss?
Välkommen med din förfrågan

offert?

Vårt mål är att alltid göra kunden nöjd genom att alltid göra ett snyggt och bra utfört arbete! Anlita oss när du vill få hjälp med vattenborrning, energiborrning eller entreprenadborrning. Vi har bred kompetens gällande energiborrning och vattenborrning och kan även hjälpa till med mer komplicerad borrning.

Har ni funderingar runt rotavdraget? Ring Gunilla på 090-401 33.

Du är varmt välkommen med din offertförfrågan.

Begär gratis offert

Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig inom kort.

    * Formuläret är skyddat av reCAPTCHA från Google.